logo
 

SITE MADE BY PUNKT

 
   
 

KINDERTOER zomerseizoen en winterseizoen

De kindertoer is een individuele competitie waarbij iedereen wint.  Het richt zich tot kinderen van 3 tot 12 jaar.  Er zijn 5 verschillende KidsTenniskleuren (niveaus): wit, blauw, rood, oranje en groen. De vijf reeksen worden in poulevorm gespeeld gedurende ongeveer 2 uren.  Naargelang het aantal deelnames kan je leuke prijzen winnen. De volledige kalender vind je op www.tennisvlaanderen.be  

>> kalender en info

 

 

TIENERTOER zomerseizoen en winterseizoen

De Tienertoer is een individuele recreative competitie waarbij iedereen wint.  Het richt zich tot tieners tussen 12 en 16 jaar.  De Tienertoer is een vervolg op groen van de kindertoer. Je mag maximum C30/5 zijn.  De wedstrijden worden gespeeld in poulevorm gedurende ongeveer 2 uren.  Naargelang het aantal deelnames kan je leuke prijzen winnen. 

>> kalender en info

 

 
VOLVOTOUR zomerseizoen en winterseizoen

De Volvo Tour is een individuele competitie voor kinderen tot 16 jaar.  Deze competitie is iets minder recreatief.  Het is een competitie met 3 verschillende niveaus per leeftijdscategorie.   De wedstrijden worden gespeeld in een tabel met rechtstreekse uitschakeling.  De hoogst gerangschikte spelers spelen op het einde van het sezoen de eindronde tijdens het Feest van de Jeugd. Naargelang het aantal deelnames kan je ook hier weer leuke prijzen winnen.

>> kalender en info

 

CLUBKAMPIOENSCHAP zomerseizoen

Het clubkampioenschap wordt op de club gespeeld. Er kan enkel worden deelgenomen door jeugdspelers die lid zijn van T.C. Bekhand.

 

 

 

 

 

 

MEER INFO OVER DE INTERCLUB KIDS KAN JE HIER VINDEN
MEER INFO OVER ANDERE COMPITITIES KAN JE OP DE WEBSITE VAN TENNIS VLAANDEREN VINDEN

 

 
IN BEELD